Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szájsebészeti fog eltávolítás...

Szájsebészeti fog eltávolítás után meddig nem lehet dolgozni ?

Figyelt kérdés
szept. 30. 11:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem bölcsesség
szept. 30. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem látom okát, hogy ne lehetne dolgozni. Ha ,Egis van, a szajsebesz el fogja mondani.
szept. 30. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
A kolléganőmnek reggel vették ki, a du. műszakot elvitte, nem is értem a kérdést.
szept. 30. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nyár elején vettek ki egy fogat, cisztás is volt, varrni is kellett. Este kiműtötték, másnap mentem a dolgomra. De ha hajolsz, emelsz, akkor kérdezd meg a dokit, irodai munkában nekem nem okozott fennakadást.
szept. 30. 12:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem irodai munkám van. Emelni is kell
szept. 30. 12:11
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Emelni nem szabad 2-3 napig.
szept. 30. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Addig, amíg a varratokat ki nem szedték és be nem gyógyult a seb. Én majdnem 2 hétig voltam táppénzen...
okt. 1. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért azt tisztázzuk kedves előttem válaszolók, hogy nem mindegy milyen munkáról beszélünk!

Nálam konkrétan elmondta a fogorvos, hogy semmilyen (még irodai) munkát is kerülni kell 2-3 napig mert foghúzás (akár feltárásból, vagy akár sok fogat egyszerre) után nagyon fel lesz dagadva a seb és úgy kellemetlen csinálni bármit is.

Fizikai munkát pedig tilos végezni addig, amíg a seb be nem gyógyul és ki nem szedi a varratokat. Ennek oka az, hogy a fizikai munkától felszakadhat a varrat. Nekem írt egy táppénz kérelmes papírt a fogorvos a háziorvosnak és majdnem 2 hétig táppénzen is voltam - addig amíg ki nem szedte a varratokat.

okt. 1. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!