Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki mondana jó fog orvost...

Valaki mondana jó fog orvost ajánlani aki egyáltalán jol is tömi be meg jo tömő anyaga is van ?

Figyelt kérdés

Helyileg bárhol csak jo legyen.

Fizetőset keresnek.

aug. 7. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyet sokat találsz.

Igazából bármilyen magán klinika összehasonlíthatatlanul jobb mint a körzeti fogorvos.

Én Győrbe járok a Solydent-hez.

A magán klinikákhoz képest még ez a legolcsóbb de ez ne tévesszen meg.

A legmodernebb technológiával dolgoznak. Fogászati rtg, ct is meg van pár perc alatt.

Sőt még ilyen ún. szájszkennerük is van ami 3D-ben szó szerint beszkenneli a fogaidat / arcodat.

Itt minden doki jó. Aszisztensek is jófejek, türelmesek.

Nekem húzták több fogamat, gyökérkezeltek, hidat csináltal.

Semmit nem lehet érezni úgy érzéstelenítenek.

Egyszer éreztem nagyon kellemetlen érzést (nem fájdalmat!) amikor épp a gyökértömést csinálta a doki.

Amikor fúrnak-csiszolnak annak borzalmas hangja van de nem érzel semmit.

Egyedül ami fájdalmas az az inyekció amikor beadják de az is csak egy pillanatra. Bár ha sokmindent csinálnak akár 5-6 inyekciót is bead a doki.

Van ilyen érzéstelenítő spray de az nem hat elég mélyen, azt például fogkő leszedésnél használják.

Ha implantálni kell téged arra kérhetsz szedálást is.

Sőt tulajdonképpen bármilyen beavatkozásra kérhetsz éber szedációt.

Sőt altatást is lehet kérni.

Nagyon türelmesek, kedvesek és jó munkát csinálnak.

Beavatkozásnál viselhetsz alvómaszkot, hallgathatsz zenét is.

aug. 10. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen választ végig olvastam
aug. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!