Pénteken fogorvoshoz megyek és már most elkap a szívdobogás ha rágondolok, hogyan éljem túl?
Sajnos mindig rettegtem a fogorvostól, ezért 7 éve nem is látott. Annak ellenére nem rossz a helyzet, csak egy töméscsere, egy új tömés és egy fogkő leszedés kell.
Viszont… én nagyon félek. Múlt héten voltam konzultáción, akkor mondta miket kell csinálni. Én már a konzultáció előtt sem tudtam aludni, ráadásul úgy remegtem, hogy a tükröt alig bírta betenni a számba. Ilyenkor megfeszül a nyelvem, hányingerem lesz, befeszül a szám, remegek a szívem ezerrel megy. Nem is tudnék konkrét okot mondani, hogy miért félek, sosem volt fájdalomban részem fogászaton. Egyszerűen kiszolgáltatottnak érzem a helyzetet és pánikolni kezdek.
Pár hónapja voltam mr-en, és ott is elért a pánik, amiért mozdulatlannak kellett lennem. Szerintem attól félek, hogy “nem menekülhetek”, bezártság érzetem lesz a fogászati székben is.
Mit tegyek, hogy mégis túléljem? Azaz, bírjam tátani a számat, ne kapjak hisztirohamot?
Teljesen megértem, mindenki máshogy éli meg. Remélem minden rendbe jön.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!