Hogyan csillapítsam az afta által okozott fájdalmat?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 éve,szinte havi szinten sebes a szám,ínyem. Aftás fekély keletkezik rajta,napokig szenvedek vele. De ennyire még nem volt fájdalmas mint most. Most a jobb alsó oldalon az ínyem végig nagyon csúnya vörös,illetve sebes. Tegnap voltam vele fogorvosnál,és tulajdonképpen bele nevetett a szemembe. Hogy ezzel nem tud mit kezdeni. Én elhiszem hogy nem tud,de semmi gyógyszert rá nem ajánlott semmit. Tudom hogy magától is elmúlik egyébként mert sokszor volt már ilyen. De ennyire még nem fájt soha.Szemem,arcom,fülem fáj tőle. Nem is mondott semmit hogy mitől alakul ki folyamatosan. Vettem a gyógyszertárban száj fertőtlenítőt de nem használ.júl. 5. 14:36
1/4 anonim válasza:
Konkrétan mit vettél a patikában? Nekem az aftára mindig csodaként hat a Corsodyl szájvíz.
2/4 anonim válasza:
Én tömény glycosept-et kentem a "sebekre". A kenegetéskor borzasztóan fájt, de utána órákig nem volt vele probléma.
3/4 anonim válasza:
Gengigel gél. Meg mindenképp kéne vitaminokat szedned, hogy erősítsd az immunod.
4/4 anonim válasza:
Egyszerű, meleg sós vizes oldatot benntartani, majd kiköpni. Glykosept is jó lenne, ha lehetne kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!