Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mivel tudnám pár órára csillap...

Mivel tudnám pár órára csillapítani a mandulagyulladás által okozott nyelési fájdalmat?

Figyelt kérdés
Valami ami segít, mert szükségem lenne rá hogy jobban legyek estére, fáradt is vagyok úgy érzem magam mintha fél álomban lennék pedig vagy 10 órát aludtam, ezen talán az energia ital segít de mi az ami biztosan csökkent a fájdalmon? (Lázam nincs)18/L

2013. aug. 9. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Fájdalomcsillapítóval. Semmi speciális nincs rá.
2013. aug. 9. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nekem pár éve volt nagyon súlyos tüszős mandulagyulladásom, már kórházba akartak küldeni. Én turmixolt gyümölcsöket próbáltam enni (máramennyire bírtam a torokfájástól),levest, főzelékeket, vitaminokat, próbáltam a fagyit is, az kicsit enyhített a fájdalmon, de nem tudom, hogy javított e a helyzeten. Ami igazából nagyon jó, az a Glycosept oldat. Vagy öblögetni vele vagy nekem meg már annyira durva volt, hogy fülpiszkálóra tettem és úgy óvatosan próbáltam ledörzsölni a tüszőt... Meg az orvos végül felírt valami drága gyógyszert, aminél lehetett választani, hogy 3 szemes vagy 5 szemes, nekem először a 3 szemest írták fel, annyi elég is volt. A nevét sajnos nem tudom, már régen volt :( De nekem alapból nehéz gyógyszert felírni, mert szinte mindre allergiás vagyok.

Összefoglalva: Glycosept oldat, sok meleg tea, gyógytea, vitamin, calcium sandoz pezsgőtabletta c vitaminnal meg valamilyen antibiotikum.

Remélem beválik, jobbulást!"

Ezt egy fórumon találtam. Nem tudom ki a szerzője, de jól hangzik

2013. aug. 9. 18:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) megpróbálom
2013. aug. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!