Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a fülemmel?

Mi lehet a fülemmel?

Figyelt kérdés
2 napja elkezdett fájni a mandulám és még az nap bedugult a bal fülem és azota se akar elmulni.. a torkom már nem fáj annyira de be vagyok rekedve es alig van hangom és még mindig be van dugulva a fülem.. Mi lehet ez? :/

2013. aug. 4. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

ráhúzódott szerintem a betegség a füledre.

Nem hiszem hogyan nagyon nagy baj, menj el fül-orr-gégészetre, ott adnak rá kenőcsöt vagy leszívják, ha kell.

Nem vagyok orvos, szóval ne vedd teljes biztonsággal a válaszom

2013. aug. 4. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
amúgy ilyenkor általában igen ráhúzódik a fülre, begyulladthat a fül, és lehet súlyosabb is mint egy sima kis gyulladás. ha van lehetőség ilyenkor, igen orvos. ott vagy fülcsepp kezdő stádiumban, vagy később ha sokat vártál és csak romlott,leszívják, vagy talán felszúrják a dobhártyát. bár ha jól tudom manapság nem alkalmazzák ezt a drasztikus módszert.
2013. aug. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!