Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a fülemmel, mitől...

Mi lehet a fülemmel, mitől gennyedzik?

Figyelt kérdés

Már vagy 13 éve van fülbevalóm. Néha szokott gennyedzeni, de max. 1-2 nap és ennyi, észre se vettem, csak ha kivettem.

Most viszont 1-2 hónapja nagyon erős, szúrós szaga van a cimpámnak, ha kiveszem a fülbevalót és fehér genny van a lyuk körül és a fülbevalón. Mitől lehet ez? Seb nincs rajta, fájni nem fáj. Mit tehetnék ellene? Minden nap megmosom de másnapra megint olyan. Kivenni nem szeretném.

Előre is köszönöm!

19/F

2013. jún. 16. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen fülbevaló van benne? Próbáld orvosi fémre cserélni és octenisepttel befújni reggel-este.
2013. jún. 16. 15:28
 2/4 infomoly válasza:

Nekem akkor volt ilyen, amikor kiderült, hogy nem bírja már a fülem a bizsut. A lyukasztás után 2-3 évig bírta a bizsut és azóta nem. Utána még volt, hogy párszor bizsu fülbevaló-akazstós fülit tettem bele, de újra elkezdett váladékozni. Nekem sem volt sebes, csak rossz szagú és váladékos.

Próbálj aranyat, ezüstöt, vagy legalább ezüstözött akasztósat beletenni. Illetve fretőtlenítsd, mondjuk alkohollal a füled és a fülbevalót is.

2013. jún. 17. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezüst fülbevaló van benne évek óta :)
2013. jún. 17. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy tipp az ilyen problémákra, mivel nem mindenki teheti meg hogy ezüstöt aranyat tegyen a fülébe, változatosan. ha tehát bizsuról van szó, mivel az olcsó és mindig szebbet jobbat nagyobbat kisebbet tudunk belőle venni tehát változatosan tudunk (öltözködni) annak csak annyit kell tegyen hogy bekenni a fülbevalót átlátszó körömlakkal, aminek persze meg kell száradjon utána szabad használni, és persze azt a részét amit átdugsz a füleden,ha nem elég egyértelmű, nem az egészet :-) persze ha már megvan a baj mert nem kented be, mindenképp várd meg míg a seb vagy a gennyezés elmúlik és utána a bekent fülbevaló többet nem lesz probléma, ha igen újra kend be és kész! :-)
2013. aug. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!