Mi lehet a fülemmel, mitől gennyedzik?
Már vagy 13 éve van fülbevalóm. Néha szokott gennyedzeni, de max. 1-2 nap és ennyi, észre se vettem, csak ha kivettem.
Most viszont 1-2 hónapja nagyon erős, szúrós szaga van a cimpámnak, ha kiveszem a fülbevalót és fehér genny van a lyuk körül és a fülbevalón. Mitől lehet ez? Seb nincs rajta, fájni nem fáj. Mit tehetnék ellene? Minden nap megmosom de másnapra megint olyan. Kivenni nem szeretném.
Előre is köszönöm!
19/F
Nekem akkor volt ilyen, amikor kiderült, hogy nem bírja már a fülem a bizsut. A lyukasztás után 2-3 évig bírta a bizsut és azóta nem. Utána még volt, hogy párszor bizsu fülbevaló-akazstós fülit tettem bele, de újra elkezdett váladékozni. Nekem sem volt sebes, csak rossz szagú és váladékos.
Próbálj aranyat, ezüstöt, vagy legalább ezüstözött akasztósat beletenni. Illetve fretőtlenítsd, mondjuk alkohollal a füled és a fülbevalót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!