Mennyibe kerül egy fogtömés Bp-en? És ha sztk-ba megyek ott is kell fizetni?
SZTK-ban legjobb tudomásom szerint ingyenes, de én akkor voltam utoljára SZTK fogorvosnál, amikor fájós fogamra röntgen után is 2x is azt mondták, hogy "nem látnak semmit", közben pedig gyökérkezelni kellett, azóta nem fáj. Persze ott is lehet jó orvos, de én ezt 2 különböző helyen tapasztaltam, ki kell fogni.
Magánfogászat attól függ, hova mész, én őket ajánlom (az áraik fent vannak az oldalon), mert ők emberségesek is amellett, hogy értik a dolgukat, szóval nem érzem magam úgy, mint ha futószalagon lennék, és látják is a problémát (voltam más magánorvosnál is, de ők még árban is olcsóbbak):
Ti hol éltek? Az SZTK-s fogdoki = magán fogdoki. Délelőtt SZTK, délután magánrendelés. Vagy fordítva.
Minek csinálnának jó munkát SZTK-ban, ha ugyanazért a magánrendelésén pénzt kérhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!