Rendben van ez így?
Mióta van bent az új híd?
Meddig nem volt ott fogad? Ha az alsó fogaid sokáig nem érintkeztek a felső fogakkal (mint mikor ép fogsorral összeharapnál), akkor egy idő megszokni, és sokáig furcsa lehet.
Az, hogy nem ér össze az egyik oldalon, vagy hogy nem egyforma a harapásod, az is összefügg vele hogy meddig nem érintkeztek a fogaid azon az oldalon ahova kaptad a hidat.
Nekem is lett hidam és nekem se egyfogmán érnek össze a két oldalon, és nekem csak 1 fog lett pótolva (a lyuk két oldalán lévő fogra lett rátéve a híd), de másfél év eltelt a húzás óta. A fogaim a híd fölött kifejezetten irritáltak voltak bőven egy hónapig mire tudtam rajta rágni.
Az egyenetlen harapásról még nem volt alkalmam kérdezni a fogorvosomat, de lehet hogy az, hogy évekig nem tudtam rágni azon az oldalon ahol híd van, megváltoztatta valamennyire a harapásomat, és ez okozhatja. Mindenképpen a fogorvosomat fel fogom keresni ezügyben és ha van rá mód, akkor valamiféle fogszabályzással szeretném a harapásomat korrigálni, ugyanis nagyon érzem hogy felemás és nagyon zavar.
Szerintem legjobb felkeresned neked is a fogorvost aki csinálta a hidat, és megérdeklődni az opciókat. Érdekelne mit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!