Látja a felvételt a fogorvos?
Figyelt kérdés
Szájsebészeten csináltak panoráma röntgent a 8-as fogam miatt. Ha vissza megyek a körzeti fogorvosomhoz ő fogja látni a fotót a gépen? Én néztem az eeszt-be de nem találtam a felvételt.jún. 12. 17:29
2/6 anonim válasza:
Nálunk nem látta, így előre szóltam, hogy az adott email címre is küldjék el.
3/6 A kérdező kommentje:
De jó.... Akkor minek van ez a rendszer ha nem lehet a saját felvételedet megnézni a saját eesztbe?... Kiborító....😡
jún. 12. 17:35
4/6 anonim válasza:
Talán mert az állami és a magán két külön bejáratú dolog?
5/6 anonim válasza:
Te nem is látsz röntgen képet eeszt-ben. Amelyik orvosnak joga van hozzá, más programmal nézi meg.
6/6 anonim válasza:
Nem látja, mivel a röntgen semmilyen felhő alapú szerverre nem kerül fel, ez csak az adott hely gépén érhető el. De mivel ez a te tulajdonod, nyugodtan kikérheted, elküldik neked emailen és te utána bármikor tudod továbbítani más orvosnak. Az egyetlen ok, amiért sok helyen nem küldik el automatikusan az az, hogy Marika az asszisztens nem ért hozzá, hogy egy fájlt továbbítson emailen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!