Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kiszúrt velem a fogorvosom,...

Kiszúrt velem a fogorvosom, most nincs röntgen felvételem holnapra a szájsebészetre, egyáltalán bemennyek igy (többi lent)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a falu fogorvosa egy szoval nem mondts hogy kérjek idöpontot röntgenre mielött mennék a szájsebészetre. Mult héten kértem idöpintot a sebészetre, de azt is ugy kellett hogy azt mondta a fogorvos asszisztense hogy hazudjam azt hogy már van beutaló, és ha van idöpontom amjd ahhoz igazitják a beutalóm dátumát. Kértem is a szájsebészetre, holnapra kaptam is, reggel 9re. A családból ma elszaladtak a beutaloért, mert én dolgozom messze, de mér csak itthon vettem észre hogy külön irt egyet a röntgenre. Namármost arra nincs idöpontom.... Szoval itt vagyok 2 beutalovalnés egy idöpontal.

Most azt tervezem hogy reggel fél 8kor nyit a fogászat Kiskunhalason, bemegyek és megprobálok csináltatni egy röntgent.

De gyanus hogy elhajtanak... Ha elküldenek szerintetek bemennyek röntgen nélkül a szájsebészhez vagy nincs érteleme?

Felb*sz hogy ennyit nem tud normálisan elmondani a fogorvos vagy az asszisztense itt a faluba, hogy hova kérjek idöpintot.

Életembe nem voltam a szájsebészeten, még nagyon korházban sem, honnan kellene ezeket tudnom ha nem az orvostol?

2021. szept. 13. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképp menj el a szájsebészetre is (vagy hívd fel őket), elmesélve, hogy hogyan jártál. Biztosan van a szájsebészeten is is röntgen, lehet, hogy megcsinálják.
2021. szept. 13. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó volna, remélem nem küldenek el.

Elsökörben megprobálom azt hogy bemegyek a fogászatra nyitásra, ahol van röntgen és megprobálom megcsináltatni. Aztán meglátjuk mit mondanak. Fél 8 kor nyit a röntgenes, 9 re kell a szájsebészeten lenni. Hátha a kettö között meglesz a dolog.

2021. szept. 13. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el, sürgős eseteknél biztosan tudnak készíteni ott is felvételt. Jobbulást!
2021. szept. 13. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Bementem a fogászatra nyitáskor. Rendesek voltak, mecsinálták a röntgent. Után átmentem a szájsebészetre, a doki ki is szedte. Szóval ha valaki így járna Kiskunhalason, akkor ez volt a megoldás.
2021. szept. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!