Kiszúrt velem a fogorvosom, most nincs röntgen felvételem holnapra a szájsebészetre, egyáltalán bemennyek igy (többi lent)?
Az a helyzet, hogy a falu fogorvosa egy szoval nem mondts hogy kérjek idöpontot röntgenre mielött mennék a szájsebészetre. Mult héten kértem idöpintot a sebészetre, de azt is ugy kellett hogy azt mondta a fogorvos asszisztense hogy hazudjam azt hogy már van beutaló, és ha van idöpontom amjd ahhoz igazitják a beutalóm dátumát. Kértem is a szájsebészetre, holnapra kaptam is, reggel 9re. A családból ma elszaladtak a beutaloért, mert én dolgozom messze, de mér csak itthon vettem észre hogy külön irt egyet a röntgenre. Namármost arra nincs idöpontom.... Szoval itt vagyok 2 beutalovalnés egy idöpontal.
Most azt tervezem hogy reggel fél 8kor nyit a fogászat Kiskunhalason, bemegyek és megprobálok csináltatni egy röntgent.
De gyanus hogy elhajtanak... Ha elküldenek szerintetek bemennyek röntgen nélkül a szájsebészhez vagy nincs érteleme?
Felb*sz hogy ennyit nem tud normálisan elmondani a fogorvos vagy az asszisztense itt a faluba, hogy hova kérjek idöpintot.
Életembe nem voltam a szájsebészeten, még nagyon korházban sem, honnan kellene ezeket tudnom ha nem az orvostol?
Jó volna, remélem nem küldenek el.
Elsökörben megprobálom azt hogy bemegyek a fogászatra nyitásra, ahol van röntgen és megprobálom megcsináltatni. Aztán meglátjuk mit mondanak. Fél 8 kor nyit a röntgenes, 9 re kell a szájsebészeten lenni. Hátha a kettö között meglesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!