Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ingyenes a beutalo a szajsebes...

Ingyenes a beutalo a szajsebeszetre, ha nem a korzetes fogorvosom adja?

Figyelt kérdés
Kb. 2 honapja kezdodott el hogy no a bolcsessegfogam, ami az elso 1-2 hetben minimalis szinten fajt, majd egy honapig semmi, most egy hete kezdodott el megint a fajdalom, de olyan szinten, hogy 3-4 orankent veszem be a fajdalomcsillapitot, jegelem, oblogetek, de nem hasznal sokat. Egyik este annyira szenvedtem, hogy be kellett mennem az ugyeletre este 23:00-kor. (ami amugy csak 22:00-ig van nyitva). Ott termeszetesen meg kellett fizetni azt is, hogy kinyissa az uzletet, meg a kezelest is. Egy igen nagy osszeget hagytam ott, de aznap estere legalabb megszunt a fajdalom. Utana az ismerosom ajanlott egy fogorvost, akihez beajanlott, hogy vizsgaljon meg, hatha tud velem kezdeni valamit. Mivel nem O a korzetes fogorvosom, csak belenezett a szamba, majd csinalt egy rontgenfelvetelt. Termeszetesen ez is jopenzbe kerult. Elmagyarazta, hogy nagyon rosszul no a fogam, mert nincs annyi helye hogy kibujjon, neki no a masik fognak, es mellette meg az inyben no tovabb masik oldalrol, ugyhogy mindenkepp ki kell majd vetetni. O azt mondta meg, hogy szerinte varjak par napot, hatha hasznal az a kezeles, amit az elozo doktor csinalt, de ha nem mulik a fajdalom, menjek vissza nyugodtan, es ad beutalot a szajsebeszetre. A problemam a kovetkezo: Mar eleg sok penzt otthagytam az orvosoknal, alig maradt par ezer forintom. Ha vissza megyek hozza, hogy megis csak kerek beutalot (hiszen aztmondta ad) , akkor szerintetek az is penzbe kerul? hiszen nem O a korzetisem, en meg nem megtudom hogy tortenik az ilyen. Mar teljesen meg vagyok szorulva anyagilag...

2016. jún. 8. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Egy impaktálódott bölcsességfog eltávolítása a szájsebészeten belül nem valami hatalmas nagy vaszizdasz, az egyik alap rutinműtétnek számít, egy hallgató amikor végleg kikerül az egyetemről jó esetben már embertelen sokszor elvégezte ezt a műtétet. Ingyenes megoldás az, ha felkeresel egy egyetemi oktatókórházat, ott beutaló nélkül is elvégzik Neked ezt a műtétet. Attól ne félj, hogy hallgató fogja csinálni, Ők többnyire nagyon aranyos, lelkes fiatalok és nagyon jól is dolgoznak szinte kivétel nélkül. Meg már mire oda kerül, hogy operálhat, addigra bőven begyakorolta műfejen (meg egyebeken, ha érted mire gondolok), ráadásul ott van vele az egyetemi oktató is, aki pedig nagyon magasrangú, magasan képzett szakemberek orvos. Javaslom próbáld meg Budapesten a Semmelweis Egyetemet (SOTE). Ott először ha rám hallgatsz akkor a Konzerváló Fogászati Klinikán próbálkozol, mert azon belül is van szájsebészeti ellátás igaz nem ambuláns módon, csak kora délutánig vannak ott, viszont nagyon magas színvonalú és ingyenes az ellátás. A második opció a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet ugyanott a Szentkirályi utcában, ezt a lehetőséget csak akkor vákaszd, ha az első valamiért nem jönne be vagy oda küldenek. De ha odamész az első helyre, barátságos arcot vágsz és illedelmesen megkéred Őket, akkor hiper–szuper jól meg fogják Neked csinálni (fájni nem fog kicsit sem). Nekem csak nagyon jó tapasztalataim vannak velük, több fogamat húzták egyszerre úgy, hogy annyit sem éreztem, hogy mukk. Ha vidéki vagy, más nagyobb városokban is vannak egyetemi kórházak, nézz utána az interneten, hogy melyik van legközelebb hozzád.
2016. jún. 8. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írja, Budapesten elmehetsz a Szentkirályiba, ha van TB-d, ingyenes, és ők a SOTE alá tartoznak, ott jó orvosok vannak, mert megnézik, kit vesznek fel (mégis egy világhírű egyetem).
2016. jún. 8. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy Mária utca
2017. febr. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!