Két hete vették le a fogszabim viszont csak most kaptam meg a kivehetőset. A fogorvosom hát hogy is fogalmazzak. Nem a lejobb. soha nem mond semmit még ha rákérdezek is az adott dolgokra. ÍGY LENNE NÉHÁNY KÉRDÉSEM!?
1.lehet e maradandó következménye hogy 2 hétig nem volt semmi a fogamon? (passzol rá a kivehetős szóval kifejezett problémát még nem észeleltem)
2. Mennyi ideig kell 0-24-be hordani állandó fogszabi után a kivehetőset? Illetve
3. Mennyi ideig kell kb ezután csak éjszaka hordanom?
4. A kivehetősöm átlátszó müanyag/plexi eddig meg csak fém kivehetőssel találkoztam fogszabis ismerősök révén így attól tartok hogy ez a müanyagos megoldás nem a legjobb esetleg tapasztalatokat ilyen tipusuval szivesen fogadnék...
Válaszokat előre is köszönöm 18/L
2 hét fogszabályozó nélküliségtől az ég világon semmi gond nem lesz.
Nekem amikor lekerült az éjjel-nappali, akkor azt hiszem, hogy még fél évig, vagy 1 évig kellett hordanom a kivehetőset, viszont azt már csak éjszakára. Tehát napközben már semmilyen fogszabályozót nem kellett használnom.
2 hét alatt nem rendeződik vissza a fogad.
És szerintem ha a kivehetőt éjjel nappal kéne hordani, akkor nem vennék le az éjjel-nappalit, nem? Tehát mi értelme lenne kivehetőset használni, ha az is 0-24 órában kéne használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!