Gyökérkezelés után 5. napon nagyon erős fájdalom normális?
Halihó! Még nincs rendben nekem sem, de most legutóbb valami gyógyszer mixet rakott be - antibakteriálisat, azt hiszem. A nevére sajnos nem emlékszek, de eddig ez volt a leghatásosabb. A doki szerint a gyökércsatornában lehet oldalorányú elágazódás, amihez értelemszerűen nem fér hozzá, ezért tart ilyen sokáig a kezelés, de javulnia kell.
Most ultimátumot kaptam, ha nem javul lényegesen a mixes cucctól, akkor tágít a csatornán. Persze ez rizikós gondolom, de most tényleg jobbnak érzem, bár most is 1 hétig semmi baja nem volt, de pár napja érzem....talán, ha nem rosszabbodik, megúszom.
Neked elmúlt a fájdalom?
Olyan idegőrlő az egész.
#25 Te is kitartasz, ha kell, mert muszáj, a cél érdekében. Alkati dolog is ez, van akinek csak 2 alkalom, szóval hátha neked nem lesz ilyen macerás!
szia!
most megint jo..de en mar nem merem elkiabalni...azert borzaszto, hogy ennyi idő után még mindig nem merem elhinni hogy véglegesen jó. Meg nem is olyan érzet....elég keserves.
Igen, nekem is változó, ugyanígy vagyok vele, hogy nem hiszem el... Még amukor belevágtam, én is tettem fel kérdést itt gyakorin, volt aki írta, hogy 1 éve jár....nem is értettem, miről beszél, mert egy kolléganőmnek meg csak 3-4 alkalom volt. Ennyire emberfüggő....
Abban bízok, hogy ha összességében javuló tendenciát mutat, akkor van értelme harcolni. Holnap megyek vissza megint a fogorvoshoz, de még mindig nem merem én sem lezáratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!