Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 5 napja húzták a fogam, de...

5 napja húzták a fogam, de fogmosás során kicsit szivárog belőle a vér?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hètfőn húzták ki a fogamat, betartottam mindenféle szabályt, másnaptók óvatosan mostam fogat, nem öblögettem, nem nyúltam hozzá. Már az ötödik napon járok, ám amikor mosom a fogam (szintén nem nyúlok a sebhez) akkor valamiért még kicsit el szokta teríteni a felszínt a vér. Miután megszárad rögtön fehér is lesz. Kérdésem, hogy ez normális? Illetve mennyire akadályozza a seb gyógyulását? Egyébként szépen gyógyulna, húzódik össze a seb és nem fáj.

ápr. 20. 12:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(( biztos jobb lesz most már, majd írj ha jobban leszel!! Túléljük!!
ápr. 22. 05:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Visszanyitották a sebem kikaparták.. hát ma nem voltam.benne biztos hogy túlélem.
ápr. 23. 16:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem pedig kiderült hogy fogmedergyulladásom van..most kaptam antibiotikumot, hogyha nem javul keddig akkor nekem is újra kikaparják...de hála Istennek nem fáj csak mindig feldagad
ápr. 25. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyire fájt a kikaparás?
júl. 13. 12:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Ne haragudj, csak most láttam a kérdésedet. Amikor újrakaparták nekem kaptam érzéstelenítőt és így nem fájt egyáltalán. Azóta minden jobb lett hála Istennek. Kiszedték a varratokat, aztán még pár napig öblögettem curasept-el, és szépen lassan gyógyul, már csak egy nagyon kis mélyedés látszik a helyén. Ha teljesen egyenes lesz az íny, kapni fogok hidat, mert az implant nem lenne teljesen jó. Neked is ki kellett kaparni?
aug. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!