Ötlet, hogy mitől fájhat anyukám feje fogmosás után?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a feltett kérdésben. Előre le szeretném szögezni, hogy nem diagnózist várok el senkitől sem. Viszont hátha lenne valakinek ötlete merre indulhatunk el a gondunkkal, esetleg saját tapasztalatából fakadóan.
Anyukám nem igazán hajlamos a fejfájásra, kivéve fogmosás után, amely évek óta fennálló probléma. Ilyenkor a fél feje megfájdul és egész nap nem is enged a fájdalomból. Felső fogsor jobb oldalán valamelyik fogra gondolt, hogy az a ludas, de már kettő egészséges fogat húztak ki annak reményében, hogy az okozza a fejfájást. A fejfájás továbbra is maradt. Kettő fogorvost látogatott meg már többször, több panoráma röntgenen volt, sőt koponya ct-n is, hogy hátha kiderül. Minden röntgenről azt olvasták le, hogy nincs baja a fogaknak. A koponya ct sem mutatott semmit. Igyekszem a lehető legpuhább sörtés fogkefét venni neki és ennek ellenére fáj a feje. Ilyenkor fül, állkapocs is fáj: a fejének a jobb fele.
Ilyen esetben merre indulhatnánk el? Nem mer fogat mosni, nehogy fájjon a feje. Kellene fogpótlás a kihúzottak helyére (nem csak ez a kettő hiányzik onnan, rágófog is hiányzik már), hogy tudjon rendesen rágni, de nem meri azt sem elkezdeni. Fél, hogy amíg ki nem derül mi a baj, nehogy kidobott pénz legyen. Esetleg góckutatás? A laikusabbnál is laikusabb vagyok, szóval ha butaságot írtam, ne haragudjatok. Valakinek esetleg hasonló probléma, amelyet valamilyen módon sikerült orvosolni? Ha igen, meg is osztaná itt, hogy merre indult meg a probléma forrásának felkutatásában?
Előre is köszönöm szépen az ötleteket, saját tapasztalatokat!
Szia Kérdező!
Egyes, amit írt az jó lehet egy próbának.
Illetve fogmosáskor lefelé hajol?
Esetleg még az jutott eszembe nem-e a fülfolyadékkal van baj.
Fül-orr-gégeszeten járt-e?
Még ott egy próbát megérne.
Nem tudom mi lehet a gond. Még hasonlót sem hallottam. Így nem is akarok okoskodni.
Jobbulást anyukádnak és a fogkrém cserét próbálja meg hàtha.
Tapasztalat, hogy az olcsóbb jobb.
Nekem pl egy csomó fogkrémtől pöttyök lettek a nyelvemen, ínyen. A colgate hagyomànyos fogkréme vàlt be. Kb 500 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!