Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Altatásban végzett foghúzás?

Altatásban végzett foghúzás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tudom ....lehet nevetni,de sajnos több fogorvosnál traumák értek így én csak altatásban vagyok hajlandó fogorvosi székben ülni..

Ráadásul több magán orvos rosszul tömi be a fogam,mert pár nap elteltével kiesnek és mehetek újra vissza és újra nagyobb lyukat fúr míg végül akkora,hogy már csak...

Sajnos a jobb leghátsó fogam is így járt betömték,kiesett rá fúrtak,kiesett és most ahogy látom szuvas is ... sajnos ezt ki kell húzni.

(nem a bölcsesség)

Elég sürgős lenne .

Pesten tudnátok olyan magán fogorvost aki altatásban végzik el a foghúzást,és vagy tömést, normálisan dolgozik és lehetőleg nem 150 - 200e Ftért vállalja el.

2024. ápr. 1. 02:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Örülök annak, aki lepontozott, akkor ő szenvedjen, ahelyett, hogy keresne normális fogorvost, aki tud érzésteleníteni. Az altatásnak is vannak kockázatai és egyébként is bódításban végzik inkább az ilyesmit, ami nekem pont ugyan olyan ijesztő, mint az a rengeteg fogászati kezelés, amin túl vagyok. És akkor kell még kísérő is, akiben 100%ban megbízol.
2024. máj. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!