A fogorvosoknak szokott lenni tömött foguk?
Figyelt kérdés
Vagy mivel ők nagyon értenek a fpgakhoz nekik ritkàn van még tömött foguk is.márc. 10. 23:42
2/8 anonim válasza:
És azt meg tudják csinálni, hogy saját maguknak tömik be, tükör előtt?
3/8 A kérdező kommentje:
#2 ez is jó kérdés. Szerintem nem tudjàk maguknak max az alsó fogsort,de a felső esélytelen
márc. 11. 05:14
4/8 anonim válasza:
Persze, egy fogorvos sem fúróval a kezében születik. Fogorvos vagyok, 3 tömött fogam van, ebből 2 szuvasodás miatt és mindkettő már egyetemen keletkezett, a sok nasi és kóla vizsgaidőszak alatt megtette a hatását. Egy pedig balesetben tört le.
5/8 anonim válasza:
Aranyos kérdés. :-) Értek a fogakhoz, de gyerekkoromban kibújtak a maradó fogaim, amikor még nem értettem hozzá, ezért már gyerekkoromban összeszedtem pár tömést. De azóta is szuvasodott fogam, csak sokkal kevesebb, mint azoknak, akik nem tudatosak szájápolás terén.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 igyekszek aranyos kérdéseket feltenni 😉 Nekem 4 tömött fogam van 30 éves vagyok. Az utóbbi pàr évben kezdtek el szuvasodni eddig semmi probléma nem volt még szerencsésnek is éreztem magamat. Nagyon ràálltam a témàra igyekszem megtenni mindent hogy ne legyen több aztàn majd kiderül
márc. 11. 17:48
7/8 anonim válasza:
Sőt, kövér és dohányos orvos is létezik :)
8/8 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy egy fogorvosnak a fogai mennyire tudnak elromlani az átlagemberéhez képest. Természetesen nem a gyerekkorra gondolok, hanem arra az időszakra, amikor már benne van a szakmában. Pl. 40-50-60 évesen is még ki tudják kerülni, hogy hídra, fogpótlásra legyen szükségük? Tovább tudják a fogaikat megőrizni? A tömésre is ritkábban kerül sor?
A szakmájukból kifolyólag a saját fogaikra is jobban odafigyelnek, ezért több fogbetegséget is könnyebben megelőznek, mint mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!