Bölcsességfog húzás után nem kellett volna antibiotikumot írnia a dokinak?
Ma két és fél napja húzták, ma is ugyanúgy fáj mint első nap (mérsékelten, néha vannak kevésbé fájós periódusok, néha bele sajog - estére veszek csak be fájdalomcsillapítót). Sima húzás volt, össze sem varrták. Nem látom gyulladtnak, csak egy nagy piros mélyedés van a helyén. Felső bölcsességfog volt.
Normális, hogy még mindig fáj? Alsót is húztak már, ott varrták is, meg már húzás előtt kellett szednem az antibiotikumot. Annó nem emlékszek, hogy több napig fájt volna utána. Olvastam több helyen, hogy elfertőződhet, és akkor nagyon fáj, és most teljesen rászresszeltem...
Normális, hogy még mindig így fáj? Mi az a pont, amikor jobb ha visszamegyek egy orvoshoz?
Leginkább talán erre hasonlít, ami ezen a képen van, csak félig meddig tudom megnézni a tükörben.... talán egy kicsivel jobban fel van töltődve a lyuk...nem tudom, ilyen egy vérdugó?
A pár nap alatt mennyit értetek? Még 2, keddig? Az is nehezítés, hogy a dokim szabira ment, gondolom másik dokik meg csak személyesen mondanak bármit is...
Köszi mindenkinek! #6, próbálok kitartani, csak nagyon el vagyok keseredve... Ez a felső nekem is ugyanígy volt, könnyen kipattintotta, kb. 10 mp alatt. Azt mondtam szerinte már másnap nem fog fájni... ehhez képest ma már 3. nap telt el és nem jobb, sőt, néha úgy bele nyilall a fájdalom, hogy csontig érzem az arcomban.
De kivülről továbbra is tisztának látom a lyukat, elvileg ott a vérdugó is, az íny sem tűnik pirosabbnak...
1,5 hét múlva viszem a gyereket is a dokihoz, csak az még nagyon messzinek tűnik, viszont ha nem muszáj, nem akarok máshoz menni, ezért vagyok ilyen bizonytalan.
Próbálom akkor fájdalom csillapítóval, ahogy írtátok, aztán meglátjuk... Köszönöm mégegyszer!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!