Ez valós ár fogkezelésre vonatkozóan?
Egyetlen fogamat kezeltettem: gyökérkezelés, próbatömés, tömés. Ezért összesen fizettem hatvanezer Ft-ot. Igaz, hogy magánrendelésen, de máskor is csináltattam (betömték) a fogam magánrendelésen ezt megelőzően, de nem hatvanezer Ft-ért.
(Mellesleg a fogam ennyi pénz rááldozása ellenére letört kb. 2 hét után).
Nagyon sokallom az árat, főleg, hogy kb. 2 hétig tartott a fog élettartama!!!
Ha privát ellátásban csináltad, akkor arra van garancia, hívd fel őket és mond el, hogy 2 hét után letört a fogad.
Én 3 éve 73 ezer forintot fizettem ugyanezért a műsorért, fogfelszíntől is függ, mennyit kérnek el magáért a kezelésért és a tömésekért.
Csalásnak tartom, egy pici kezelendő fogért ennyit elkérni, akárhány csatornás és akármilyen felszíne is van.
Ráadásul letört 2 hét után.
Egyenesen LOPÁSNAK tartom!
"Csalásnak tartom, egy pici kezelendő fogért ennyit elkérni"
Nem tudtad előre? Vagy nincs árlistájuk? Ha van árlistájuk, és meg volt beszélve, hogy most gyökérkezeljük a fogat, akkor nem látom a csalást. Azt nem csalásnak hívják, hogy sokallod az árát a gyökérkezelésnek. Lehet menni máshova (sok siker ahhoz, hogy sokkal olcsóbbat találj ennél!), vagy lehet menni körzetbe, vagy mondhatod azt, hogy húzzák ki és ne mentegessék.
"Ráadásul letört 2 hét után."
Ajánlom figyelmedbe 1-es és 2-es választ, hogy telefonálj vissza, hogy most mi a teendő. Benne van a pakliban bármilyen munka után, hogy kell javítani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!