Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez valós ár fogkezelésre...

Ez valós ár fogkezelésre vonatkozóan?

Figyelt kérdés

Egyetlen fogamat kezeltettem: gyökérkezelés, próbatömés, tömés. Ezért összesen fizettem hatvanezer Ft-ot. Igaz, hogy magánrendelésen, de máskor is csináltattam (betömték) a fogam magánrendelésen ezt megelőzően, de nem hatvanezer Ft-ért.

(Mellesleg a fogam ennyi pénz rááldozása ellenére letört kb. 2 hét után).

Nagyon sokallom az árat, főleg, hogy kb. 2 hétig tartott a fog élettartama!!!

febr. 2. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha privát ellátásban csináltad, akkor arra van garancia, hívd fel őket és mond el, hogy 2 hét után letört a fogad.

Én 3 éve 73 ezer forintot fizettem ugyanezért a műsorért, fogfelszíntől is függ, mennyit kérnek el magáért a kezelésért és a tömésekért.

febr. 2. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Valós ár. Más kérdés, hogy ha 2 hét után letört, akkor simán vissza lehet menni és ha korrektek, legalább árengedményt adnak a következő kezelésből. (Én is jártam így, nekem 2 hónap után tört szét a fog, kaptam kedvezményt; az ideiglenes koronát nem számították fel.)
febr. 2. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem magánrendelésen ez olcsónak számít. Attól is függ, melyik fog, hány csatornás. Azt előre el kellett volna mondaniuk, hogy sajnos benne van a pakliban, hogy letörik. De az is, hogy 10+ évig boldogan használod.
febr. 2. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez még nagyon baráti ár gyökérkezelés + tömésért.
febr. 2. 15:06
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Reális sajnos,én másfél éve 50et fizettem.
febr. 2. 15:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Csalásnak tartom, egy pici kezelendő fogért ennyit elkérni, akárhány csatornás és akármilyen felszíne is van.

Ráadásul letört 2 hét után.

Egyenesen LOPÁSNAK tartom!

febr. 2. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még olcsónak mondható a többiekhez viszonyítva.
febr. 2. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:

"Csalásnak tartom, egy pici kezelendő fogért ennyit elkérni"

Nem tudtad előre? Vagy nincs árlistájuk? Ha van árlistájuk, és meg volt beszélve, hogy most gyökérkezeljük a fogat, akkor nem látom a csalást. Azt nem csalásnak hívják, hogy sokallod az árát a gyökérkezelésnek. Lehet menni máshova (sok siker ahhoz, hogy sokkal olcsóbbat találj ennél!), vagy lehet menni körzetbe, vagy mondhatod azt, hogy húzzák ki és ne mentegessék.

"Ráadásul letört 2 hét után."

Ajánlom figyelmedbe 1-es és 2-es választ, hogy telefonálj vissza, hogy most mi a teendő. Benne van a pakliban bármilyen munka után, hogy kell javítani rajta.

febr. 2. 17:26
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ahol vagyok, ott hátsó fog húzás 20ezer.
febr. 2. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogászati asszisztens vagyok, mi ezért szoktuk a procedúra elején közölni hogy a húzás mennyi és ha megtartja akkor mennyi. Nem árulunk zsákbamacskát. Írsz települést?
febr. 4. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!