Oltatlanul mennyire veszélyes most fogat tömetni a Covid helyzet miatt? Ti be mernétek vállalni?
Figyelt kérdés
Féltem a 30 éves lánygyerekem, nem szeretném, ha elkapná.2021. nov. 23. 13:23
A kérdező szavazást indított:
Simán bevállalható, nem kell félni.
Halasztanám.
24 szavazat
1/11 anonim válasza:
Oltassa be magát! Anélkül el se fogják látni
2/11 A kérdező kommentje:
Nem akarja. Maszekba menne, ahol ellátnak mindenkit.
2021. nov. 23. 13:26
3/11 anonim válasza:
Több mint egy éve járok magán fogászatra oltatlanul.
4/11 anonim válasza:
Ha nem 200 kg és cukorbeteg a lánya, akkor semmi baja nem lesz, akkor sem ha elkapja. Én 29 vagyok, csak antitest tesztből derült ki, hogy már túl vagyok a covid-on. Beoltva azóta sem vagyok, semmi bajom és bazi sok antitestem van még mindig.
5/11 anonim válasza:
Ha nem sürgős, mondjuk fájdalom miatt, én várnék vele két hónapot. Még oltottan is...
6/11 anonim válasza:
Mehet nyugodtan.Semmi baja nem lesz az égadta világon
Jól teszi hogy nem oltat👍
7/11 anonim válasza:
Tavaly március/áprilisban hetekig jártam vissza a szájsebészetre a bölcsességfogam miatt, a legdurvább pandémia időszakában. Akkor még nem voltam oltva.
9/11 anonim válasza:
Ott nem neki kell félnie, hanem az ott dolgozóknak, elvégre az ő nyála, vére száll jobbra balra, de aki fogászaton dolgozik, az meg tud vigyázni magára, illetve tisztában van a kockázatokkal. Ha a lányod nem egész nap otthon ül és retteg, akkor semmivel sincs nagyobb kockázatnak kitéve, mint mikor bemegy egy boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!