Lehet szájzáram fogkezelés közben?
Úgy tudtam a szájzár az, amikor nem tudod kinyitni. Pl. Bölcsességfog problémák esetén kialakulhat.
Te arra gondolsz hogy esetleg nem tudod majd becsukni? Mert ilyenről még nem hallottam. Azért kezelés közben az orvos is megáll néha, kell olykor öblíteni is. De ha úgy érzed nem bírod már nyitva tartani a szád, jelzel és az orvos pár másodpercre megáll.
Értem. :) Nos, volt már jópár hosszú kezelésem, de ez nem fordult még elő, sőt ismerőseim sem említettek ilyesmit. Ettől még persze lehet de nem tartom valószínűnek, hiszen - ahogy említettem is - van lehetőség közben pihenni pár másodperceket.
Olyan viszont volt már hogy megijedtem és elrántottam a fejem vagy becsuktam a szám... nos, tapasztalatból mondom, fúróval a szádban ez nem jó ötlet. De ez nem szájzár csak pánik (az orvos szavaival élve: hiszti). :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!