Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudtuk olyan fogorvost ajánlan...

Tudtuk olyan fogorvost ajánlani Debrecenben, aki kérés nélkül leveszi a fogszabályzót, amit nem ő rakott fel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok a mostani fogorvosommal megelégedve, ráadásul apám folyamatosan arról panaszkodik nekem, hogy nem akar több pénzt áldozni a fogaimra, és leszedhetné végre. Csakhogy a fogorvosom nem hajlandó levenni, mondván "nem tökéletes". De én tökéletesnek látom. Szóval tudtok valakit?

2023. nov. 27. 10:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: megértem, amit mondasz, de nem hiába vagyok elégedetlen mostanában vele. Kezdjük ott, hogy van 4 bölcsesség fogam, amikről később kiderült, hogy amúgy előtte ki kellett volna műtetni őket. Csak azt gondolta a fogorvosom, hogy nem fognak kinőni (???), meg hogy még segítik is a fogaimat mozgolódni (???). Igazából az a bölcsességfogaimmal a gond, hogy előre tolják a fogsoraimat, miközben pont a mélyharapásomat próbáltuk megszüntetni. Azért is szeretném levetetni, hogy ki tudjuk más fogorvossal húzatni őket (igen, közben 4-ből 3 kinőtt), mert ha nem húzzuk ki azokat, akkor vissza fog állni az egész, úgy, hogy amúgy már 4 egészséges fogamat kihúzattam, hogy elméletileg ne álljon vissza (vagyis a mostani fogorvosom szerint nem fog, de a bölcsességfogak szerintem nagyobbak, mint a kisörlők voltak).
2023. nov. 27. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Én ezt elhiszem és meg is értem, de a legjobb esélyeid még mindig az eredeti orvosnál vannak. Le lehet pontozni a válaszom, de ha az ember picit belegondol, senki sem szívesen vállalja a felelősséget más munkájáért, főleg ha az illetőt amúgy nem is ismered. Annál az orvosnál kell erőszakoskodni akkor, aki a kezelést végzi, nem kérni, megmondani neki, ha kell, akkor valamit lehet kamuzni is, például nem tudjátok már fizetni, elköltöztök stb, bármit aláírtok, csak menjen a dolog. Erre már nem mondhat nemet.
2023. nov. 28. 07:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igazad van. Majd rákérdezek szerintem, hogy mi miatt még nem vehető le. Csak a bölcsességfogaim miatt aggódom, hogy ne rontsák el a munkáját. Egyébként felpontoztalak, mert te írtad az eddigi leghasznosabb választ a kérdésemre.
2023. nov. 28. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Egy dolog biztos, minden fogorvos sz@rházi és csakis a pénzéhségük vezérli őket.
2023. nov. 29. 14:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: van benne valami, de az én fogorvosom nem kér pénzt, hogy ha csak ránéz a fogaimra. Meg még a városban (nem Debrecen) ahol élek, még ő a legjobb. Bár ő az asszisztenseivel nagyon bunkón viselkedik (per pillanat nincs is neki, nem mernek jelentkezni hozzá).
2023. nov. 29. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!