Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi idő alatt lehet megszok...

Mennyi idő alatt lehet megszokni egy többtagu koronát? Lesz valaha olyan,hogy nem is érzem, hogy nem a saját fogam? Többi lent

Figyelt kérdés
3 napja tették fel,az első nap nagyon rossz volt. Azóta már sokkal jobb,fájdalom nincs, "csak" ez az idegentest érzés, meg néha úgy érzem, mintha mozogna. Érzek olyat is,mintha lenne egy rés a korona, meg az íny között, erre azt mondta a doki, hogy az majd idomulni fog.
2023. szept. 17. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Lesz olyan is.Én már a szőrszálat is elharapom vele .
2023. szept. 17. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Vissza kell menni és addig csiszoltatni belőle míg jó nem lesz. 1 hét nekem is pocsék volt. aztán 6x voltam csiszoltatni, meg 1x elengedte a ragasztó is.

Most már fél éve hogy megvan és észre se veszem.

2023. szept. 17. 15:04
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Az hülyeség, hogy idomul, ilyen nincs. Az vagy jól illeszkedik vagy nem, akkor le fog esni. Mert szerinted azzal majd idővel mi fog történni? Jobban fog ragadni 2 hét múlva vagy mi?
2023. szept. 17. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3as! Nem tudom,mivel nem vagyok szakember, a fogorvos meg igen,ezért gondoltam, hogy amit mond az helyes
2023. szept. 17. 16:37
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Jó, figyelj az egy kókler, ez nem így működik.
2023. szept. 17. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Most találtam egy ilyet az egyik fogászati rendelő honlapján:

" A híd alatt, ahol nincsenek fogak, rés van a híd és az íny között. Ez a „tisztító rés”, melynek megléte kötelező. Ha ez nagyon szűk, rossz leheletet és az íny gyulladását okozhatja"

Lehetséges, hogy ezta rést érzem?

2023. szept. 17. 18:06
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Ja, de azt nem írtad, hogy az híd, de azt a technikusnak kell tudnia mekkora legyen az a rés,az is állandó kell legyen, az úgy van megcsinálva alapból, mondjuk amit olvastál, azt ő is elmondhatta volna neked. Egyébként nekem legutóbb 1 hónap volt mire megszoktam. Első hétben lehetnek fura érzések vele.
2023. szept. 18. 06:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos a technikussal nem is találkoztam.

Arra sem kaptam tanácsot, hogy hogyan ápoljam. Milyen fogkefét érdemes használni? Fogselyem kell e? Szájvízzel öblögetés mehet?

2023. szept. 18. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!