Ha valakinek nagyon sok a rossz foga, azzal mit tud tenni egy erre szakosodott fogász?
Figyelt kérdés
Mielőtt elmennék és tőle kérdezném meg, gondoltam felteszem itt a kérdést, hátha valaki volt hasonló helyzetben aki leírná a tapasztalatait.
Nos elég sok a rossz fogam, már kiskoromban tömve lett elöl egy jó pár meg igazából mindenhol, de azok semelyik nem volt túl tartós.
A lényeg, hogy milyen opciót kellene választanom, vagy mit tudnak ilyenkor tenni, hogy szinte az összes fogam rossz?
2023. aug. 26. 15:27
11/14 anonim válasza:
Egy 10 tagból álló ragasztott felső híd + alsó 1-2 korona szerintem kijön 1 millió körül, ha a saját fogak mind alkalmasak tartónak és nem igényelnek egyéb beavatkozást.Ezesetben lecsiszolja és ragasztással hidat tesz rá, anyumnak van így megcsinálva alul-felül. Neki nincsenek gyökérkezelve alatta. Keresgess a neten ragasztott híd, vagy fix híd árakat, legtöbbször implanttal vannak megadva, de azt számold le belőle.
12/14 anonim válasza:
Nekem 17 fogam volt rossz, ebből két bölcsességfogat húzni kellett hatot pedig újra tömni. olyan fél millióba került, de nem egyszerre volt csinálva hanem havonta 1-2.
13/14 anonim válasza:
Szinte bármit, csak pénz kérdése hogy milyet akarsz.
Teljesen kivehető, implantált, fogkorona az épp fogakhoz.
1-3 millió ft biztos megvan.
Nem fognak egyszerre megcsinálni mindent
14/14 anonim válasza:
Nem nagy dolog, ingyen el lehet intézni, csak rátermettnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!