Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen hamar jön vissza...

Milyen hamar jön vissza nektek a fogkő ha leszedik?

Figyelt kérdés
Én félévente járok eltávolításra, de 2-3 hónap után már kezd látszani, főleg az alsó fogaim belső felén.
2023. aug. 16. 20:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Okés, tehát teljesen normális állapot a fogkő, hogy csak úgy kialakul megfelelő fogmosás, fogselymezés közben, úgyhogy napi 3x mosol fogat, selymezel, este fogmosás után már nem eszel, nem iszol semmilyen cukrosat, ahogyan ezt reggeli után is csinálod. Evés után betartod a 20 percet és csak utána mosol. Nyilván.

Ha így lenne nem lenne fogköved.

2023. aug. 23. 17:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Oké, akkor hidd ezt. Én ápolt és igényes vagyok, szép fehér fogakkal, egy rossz fogam sem volt soha, csak a fogkő. De persze, biztos azt is azért szedetem le, mert olyan igénytelen lennék. Lehet, csak te élsz abban a tévhitben, hogy nincs neked, közben meg ömlik ki a szádból.
2023. aug. 23. 17:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Én velem is az van, hiába mosom rendesen a fogamat.

Próbáltam már zöld teát, K vitamint egyik sem segített.

Nekem már 2 hónap után előjön.

Próbálok utána járni mi lehet.

2024. ápr. 19. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!