Bölcsességfog műtét után 1 héttel fájdalom?
Sziasztok.
6-os 7-es fogaim panaszával kerestem fel az orvosom. Majd röntgenen vette észre hogy az alsó egyik bölcsessègfog már a 7-est tolja oldalról. De nem tudom konkrétan megmondani hogy a 6-os vagy 7-es fáj.
Kiműttettem a bölcsességet, de azóta intenzívebben fáj az előtte levő fogak.. azóta voltam 2 orvosnál, egyik azt javasolta röntgenről hogy meg kell gyökérkezelni a 6-ost, majd visszamentem, hogy okés akkor gyökérkezelés, majd 30 perces precíz vizsgàlat után az akkori orvos közölte, hogy nem tudják miért fájnak a fogaim (mert màr elől a kőzépső fog is fáj…) de szedjek antibiotikumot, és menjek vissza.
3 napja szedem, de nem érzek javulást. Kizárt lehet hogy a bölcsesség fog miatt most mozognak? Rendeződnek?
Fogalmam sincs mitévő legyek mostmár… 3. Orvos, de a fogam még mindig fáj… ezt mind drága pénzért magánba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!