Mitől lehet kellemetlen a leheletem?
Figyelt kérdés
Fogaim jók. Nincs ínygyulladásom.
Mandulámat már kivették.
Volt gyomortükrözésem és enyhe refluxot állapitottak meg.
2023. jún. 3. 21:29
3/8 anonim válasza:
Reflux, vagy esetleg nem tisztítod meg a nyelved? Fogselymet használsz? Mert a fogak közé beragadt ételmaradékot nem mindig mossa ki a fogkefe.
4/8 A kérdező kommentje:
Fogselymet használtam egy időben. Ujra elkezdem használni és figyelni fogom a.változást.
2023. jún. 3. 21:48
5/8 A kérdező kommentje:
A nyelvem szoktam sikálni de nagyon öklendezek.
2023. jún. 3. 21:49
6/8 anonim válasza:
Használj újra fogselymet én is kifigyeltem hogy marad bent ételmaradék a "fogkefézés"után. Nyelved lehuzod kétszer az elég, nem kell sikálni, attól énis öklendezem, teljesen normális. Használj esetleg szájvizet :) De elképzelhető hogy a reflux okozza. A gyomorból jön lehetséges hogy nem a fogad között ragadt husi a büdös:(
7/8 A kérdező kommentje:
6: koszonom szepen a reszletes választ.
A refluxra kaptam valami tabit egyébként de nagyon rosszul voltam tole. Iszonyat gyomorgörcseim voltak mindennap.
Most maradok egyelore a fokozott szájhigienia mellett + rágó.
2023. jún. 4. 09:51
8/8 anonim válasza:
Kérdező!
Ezek szerint nem szeded a gyógyszert?
Ha az a tabletta nem volt jó, akkor keresd fel az orvost, mert a reflux nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!