Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kávéra gyógyszer?

Kávéra gyógyszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon fáj a fogam 2napja néha néha zsibbaztó fájdalom kb 5percig majd elmúlik és később ugyan ez. Ma megittam 3 kávét vehetek be algopyrint vagy algoflexet. (Csak ez van itthon) túlsúlyos is vagyok ez nem tudom befolyásol e valamit.

2023. máj. 21. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vehetsz.
2023. máj. 21. 16:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Es ha fáj a fogam akkor azt ki kell húzni vagy mástól is fájhat? Szerintem lyukas a fogam mert fogmosásnál olyan érzékeny, hogy alig bírom megmosni.
2023. máj. 21. 16:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Általában még meg lehet menteni, annál valószínűbb, minél hamarabb mész.
2023. máj. 21. 16:43
 4/14 A kérdező kommentje:
De tomott fognak mindig huzas a vege nem? Sajnos nem reg letort a fogambol a fele betomtek kiesett a tomes mondtak ki kell huzni. Elmentem masodvelemenyt kerni masik dokihoz azt mondta o nem huzna ki adjak meg egy eselyt a tomesnek. Hat betomte de azota nem merek azon az oldalt enni igy egy oldalon eszek allandoan ami gondolom nagyon nem jo. Es ez a fogam amirol irok most az a tomott fogam feletti fog. Ami mar akkor erzekeny volt amikor tomtek az alsot de ez most brutal
2023. máj. 21. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Kihúzást csak végső megoldásnak szokták javasolni. Ha fáj és fertőzött akkor egy gyökérkezelést hajtanak végre, majd egy inlay-t tesznek rá, ha a hagyományos tömés már kevés. Persze hozzáteszem ha valaki tb-re csináltatja, akkor ott lehet azonnal húzni szeretnék.
2023. máj. 21. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoltjak, a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID), mint az ibuprofen (Algoflex) és a metamizol-nátrium (Algopyrin) hatását a koffein potencírozza (növeli), ezért is vannak olyan kombinációs készítmények amiben a valamilyen NSAID van kombinálva koffeinnel.
2023. máj. 21. 19:06
 7/14 A kérdező kommentje:

Magánba járok fogászatra.

Utolsó ezt magyarul ha kérhetem hogy a hülye is (én) megértse🤣

2023. máj. 21. 19:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet kávéra bevenni, ugyanis a fájdalom és gyulladáscsökkentő hatást a koffein fokozza.
2023. máj. 21. 19:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, nem akartam úgy írni, hogy ne legyen érthető.
2023. máj. 21. 19:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha kb egy fél órája vettem be egy algopyrint ami nem segített mert úgyan úgy fáj dologélt kenhetek az inyemre vagy várjak még vele?
2023. máj. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!