SOS mit tegyek? Magától leesett a fogkövem miközben fogat mostam.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 01:45
1/11 A kérdező kommentje:
De csak az egyik fele és most az ínyemnél piros
2023. ápr. 23. 01:55
3/11 A kérdező kommentje:
Nem nem az, az alsó metszőfogaknál esett le a fele. ._.
2023. ápr. 23. 01:59
4/11 anonim válasza:
Jó vastag réteg fogkő lehetett. Nagyon rossz a szájhigiéniád. Járj fogorvoshoz rendszeresen!
5/11 anonim válasza:
Menj el leszedetni a fogkövet! Azért piros alatta, mert gyulladásban tartja az ínyt.
6/11 anonim válasza:
Nekem is szoktak lejönni darabok alul belülről. Nem kell csinálni semmit, majd visszanő 😅
7/11 anonim válasza:
#6 köszi!!! Várlak benneteket fogpótlásra 10 év múlva 😉
8/11 anonim válasza:
7! Te ilyen rossz szájhigiéniájú embereknek mernél fogpótlást csinálni?😱 szeretsz veszélyesen élni (irónia)
9/11 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreértés esne, járok fogorvoshoz. Csak ő eddig ott hagyta, mert más fogaimat csinálta meg. Pedig mondtam neki, hogy fogkőleszedetést akarok és még is csak mást csinált. ;(
2023. ápr. 23. 17:36
10/11 anonim válasza:
Borzasztoan gagyi fogorvosod van, ha ez tenyleg komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!