Nonameboy45 kérdése:
Leesett a fogkefém a földre és elfelejtettem és fogat mostam vele. Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Lemostam alaposan meleg vízzel,de egy percig a földön hevert,ami nem éppen patyolat tiszta és félek az ilyen jellegű dokgoktól😢2021. dec. 9. 23:08
1/6 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül: már most menj el egy pszichológushoz, hogy megállítsd a későbbiekben rajtad elhatalmasodó tisztaságmániás tüneteidet. Mert egyértelmű, hogy lemossuk a fogkefét ha leesik a földre, de hogy emiatt egy kérdést kiírj, mert félsz a következményektől, az már kezd beteges lenni...
4/6 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy bármi bajod lesz ettől.
6/6 anonim válasza:
2 éves korodig megettél kb 2 kiló szemetet (homok, miegymás) és még élsz. Ettől sem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!