Altatás nélküli bölcsességfog műtétkor az orr piercinget ki kell vennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap szúrtak nekem egy septum piercinget, akkor még nem tudtam, hogy jövőhéten csütörtökön műteni fogják a bölcsességfogamat.
Lehet buta kérdés, de ugye nem kell majd kivennem a műtét előtt? Nem fognak altatni, csak helyi érzéstelenítőt használ majd a doki.
Köszi a segítséget!
19/L
2023. ápr. 11. 20:57
1/4 anonim válasza:
Rontgennel tuti ki kell venni. Az mar keszult? Ha nem, akkor gondolom fog, mert csak nem nyulnak ugy a fogadhoz, hogy nem latjak mi van ott.
Ha meg mar keszult, akkor szerintem nem vetetik ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Röntgenem készült már, még előző héten
2023. ápr. 11. 21:15
3/4 anonim válasza:
Nem kell kivenni, nem zavarja a beavatkozást.
4/4 anonim válasza:
Velem csak a nyelvpiercinget vetette ki a doki. Az összes többi piercingem bent maradt, pedig nem egy-kettő van. Még röntgenhez sem kellett kivenni őket. Ami nem vetít árnyékot a röntgenen a fogra és foggyökérre, azt nem kell kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!