Hogyan lehet a bölcsességfogak mögötti területet megtisztítani? Régebben benyúltam a mutatóujjammal a bölcsességfog mögé, majd megszagoltam az ujjamat és büdös volt. Azóta néha megszagoltam és büdös volt.
Pedig olyan alaposan mosom a fogaimat! Legalábbis azt gondolom. Mégis, hogyan mossak fogat úgy, hogy ott se legyen büdös?
Amúgy nem érezhető, csak ha úgy benyúlok a számba és megdörzsölöm.
Több fogkefét is használok, az egyik fogkefe (Oral-B) fejének a végén kifejezetten hosszú a sörte, gondolom, hogy pont amiatt, hogy a bölcsességfogak mögötti helyet is jól elérje. De ha azzal mosok fogat, akkor is büdös azokon a területeken.
#1. Kb. egy héttel ezelőtt voltam fogorvosnál, szűrésen. Nem szuvasodnak.
Külön rákérdeztem, hogy ki kell-e húzni a bölcsességfogakat (mert egy kicsit "csálén" állnak) és azt mondta, hogy nem.
#2. Van fogselymem, de szerintem ott maga az íny van, amire gondolok. Sztem ott nem lehet fogselymezni, de köszi a tippet.
#3. Éppen írtam a hozzászólást, így azt akkor még nem láttam, amit te írtál.
Utánanézek annak, amit írtál, a fogköztisztító kefének.
Szerintem ezzel a fogköztisztító kefével sem tudnám ott megtisztítani.
Nektek a bölcsességfogak mögött van íny? Vagy nem tudom, hogy mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!