Ebben a helyzetben mi legyen a varratommal?
Ma lett volna esedékes a varratszedés, letelt az egy hét (alsó bölcsességfog). Odamentem a rendelőhöz de zárva volt, sehol egy lélek. Konkrté időpontot nem mondott, csak annyit hogy egy hét után bármikor jöjjek be és kiszedi. Következtettem, hogy mivel múlt héten ugyanekkor vette ki a fogam, akkor biztos most is ott lesz. Hívtam azóta is és elérhetetlen az orvos. Rendelési idő sehol nincs kiírva (nem a szájsebész saját rendelője) pedig a netet felforgattam és elég jól értek a kereséshez.
Mi legyen így a varrattal?
Holnap nyugodtan próbáld újra hívogatni. Nem lehet hogy pont ebédszünetben mentél be hozzájuk?
Ha végül senkit nem tudsz elérni, akkor egy sima varratszedésre elmehetsz a körzeti fogorvoshoz is, nem kell hozzá semmi más, csak egy steril olló - még egy asszisztens is meg tudja csinálni. Egyébként nem vagy elkésve vele, a műtét után a 10. nap is bőven időben vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!