Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyulladt ínyre milyen ütős...

Gyulladt ínyre milyen ütős ecsetelőt vegyek?

Figyelt kérdés

Pár napja öblögeteg Corsodyllak,Meridollal,de semmi,sőt,egyre rosszabba helyzet,már tályogszerű dolgok is vannak az ínyemen.A fogkefét hozzá se bírom érinteni az ínyemhez.Valmi ütős ecsetelőt szeretnék.

Köszönöm!

2008. dec. 28. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cserszömörcés szájvíz vált be.
2008. dec. 28. 11:30
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia!A Gengigél nevű gél segített nekem,de ha fogköved van akkor azt a fogorvos el kellene távolítsa,(ultrahangos és fájdalommentes)mert az okozhatja.

Ez volt az én esetemben.

2008. dec. 28. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A corsodyl nem a legjobb. Én is használtam, de nekem szétmarta az izlelőbimbóimat... :-( A fogorvosm ajánlotta helyette a curaseptet. De ha ennyire gyulladt az inyed akkor ezek sajnos nem fognak segíteni. Menj el fogorvoshoz és akkor valami tuti (gyógyszeres) szerrel beecsetelik párszor és akkor hamar elmúlik. Ez egy ördögi kör... nem tudod megmosni rendesen a fogad, mert a fogkefét hozzá sem tutod érinteni, viszont ha nem mosod meg rendesen akkor a lepedéktől csak még gyulladtabb lesz...
2008. dec. 28. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Hyperol tablettát, és vízben oldva azzal öblögess. Súlyos esetekben is szokott segíteni.
2008. dec. 28. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Forever Livingtol a First nevu spray csodakat tesz.
2008. dec. 28. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Clorhexamed-Nekem ez vált be!3 nap alatt segített.Lehet kapni dm-be is.

Maszatka

2008. dec. 28. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Bevált valami? Én is corsodylt használtam nekem se használ.
2011. jún. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!