Mit csináljak ha nem rendezett a fogsorom?
A felső 4 fogam amik elől vannak nem rendezettek, azaz csálén állnak. Egyébként igényes vagyok magammal szemben, mert rendszeresen mosok fogat, hófehérek, nincs egy lyukas fogam sem, és a szájszagom sem büdös. Volt egy lány, aki kerek perec megmondta, hogy a fogaim miatt nem akar velem lenni, hát mit mondjak ilyenkor nagyon rosszul éreztem magam, és már akkor is zavarban vagyok ha valahogy szóba kerülnek a fogak a körben ahova szoktam járni. A fogszabályzótól félek kicsit, de sokan mondják, hogy ilyenkor még 1-2 év alatt rendbe jönne. Vagy szerintetek elhanyagolható, ha ezen kívül sokan mondják hogy jól nézek ki, szép az arcom, nem pattanásos, vállas vagyok, és férfias, izmos a testalkatom? Mennyire számít nektek lányok?
14/F
Szia!
Én is 14 vagyok,lány. Én májusban kezdtem el fogszabályzót hordani, alig lehett rábeszélni. De amikor megszoktam (2-3 hét) már beleszerettem. Már nem is akarom,hogy leszedjék.(bármilyen hihetetlen is) :D Ráadásul,ha megteheted, akkor magánfogorvosnál porcelánfogszabit is csináltathatsz. Az alig látszik.:) És a privátorvos pontosabban is dolgozik. Meg maga a készülék is más. Nekem is ilyen van (fehér). Igaz egy kicsit húzósabb az ára, de sokkal jobb. Ha lenne valami kérdésed, kérdezz nyugodtan!:)
Nekem is 2 fogam nagyon kiáll de a barátnőm még sosem tette szóvá pedig neki gyönyörűek.
Én most akarom majd megcsináltatni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!