Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosnak feltűnne ha...

A fogorvosnak feltűnne ha betépve mennék kezelésre?

Figyelt kérdés
Nagyon stresszes vagyok. Nem bírom a kezeléseket. Az utolsó alkalommal hazaküldött a doki, remegtem, mint a kocsonya.
2023. febr. 16. 00:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy el fog küldeni. Nem egy embert láttam spiccesen meg beálla székbe ülni, mehetett is haza utána. Erre nem ez a megoldás. Egy fogtömés egyáltalán nem egy nagy dolog, ezt sajnos ki kell bírni. 4 évesek is el tudják viselni. Igen, kiszolgáltatott, nem kellemes az egész, de kb 10 perc és kész. Valóban létezik bódítás/szedálás/altatás is. Altatni ilyenért nem fognak, de még a szedálás/bódítás is túlzás egy tömésre. Egy szájsebészeti műtét esetén teljesen érthető, de egy tömésnél le akarnak majd beszélni róla. Persze magánban ha kifizeted a beavatkozást, akkor valószínűleg belemennek.
2023. febr. 16. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!