Foghúzás után két hónappal normális az, hogy a csont átszúrja az ínyemet?
Ha teheted menj maganba.
Tudom h nem tellik mindig erre. De oriasi a kulonbseg, sajnos.
Szerintem ez eléggé be van gyulladva, főleg hogy átszúrta az ínyt, és aludni is nehezen tudok a fájdalomtól.
Ha nem csinaltattal meg, erdemes csinaltatni egy rontgent rola, hatha az ravilagit hogy mi a problema.
Nekem volt egy fogtomesem ami erzekeny maradt a hidegre. Vartam vele kb 2 evet (fogorvosom is tamogatta hogy varjunk gyokerkezeles helyett), majd csinaltattam rola egy rontgent kb masfel ev utan tavaly szeptemberben, amibol kiderult hogy a tomes hozzaert az ideghez alatta, ez okozta az erzekenyseget.
Amikor ezt megtudtam, megbeszeltem egy rokon szajsebesszel hogy kezelni fogja karacsony utan, de pont elotte egy hettel kemenyen begyulladt. Nem tudtam semmit csinalni, semmilyen fajdalomcsillapito nem segitett. Gyokerkezelte a fogorvosom SOS-ben hogy valahogy kibirjam karacsony utanig, es hogy ne gyulladjon tovabb. Nyirokcsomom is bedurrant, nagyon rossz volt.
A vege az lett hogy mire fogadott a szajsebesz, a fog elrepedt es annyira be volt gyulladva + az iny alatta hogy nem volt mentheto. Huzaskor ripityomra torott de szerencsere a felepules zokkenomentes volt.
Remelem kiderul mi okozza a problemat a fogaddal mihamarabb es nem lesz belole komplikacio!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!