Sajnos rendszeresen begyullad az inyem mostanaban. A fogorvos a Gingigelt javasolta. Iszonyat drága. Vannak esetleg vele tapasztalataitok?
Iiigen -iigen az lesz az, igazatok van!
Köszönöm szépen, hogy megírtátok a tapasztalataitokat!
Nekem már volt olyan mértékű gyulladásom amit a gengigel se mulasztott el. Amikor az ember fél arca be van dagadva akkor már kevés.
A másik baj vele hogy pl nekem ínysorvadásom van, és mikor benyomom az így és fog közé akkor leviszi ugyan a gyulladást, de egyre jobban lazulnak a fogak. Jó én extra eset vagyok mert nem járok fogorvoshoz. Jó cucc ez a gengigel gél egyébként.
Köszi hogy írtatok!
Én is sajnos elgondolkodtam az inysorvadáson…. Apumnak is az volt és nővéremnek is van :/
Apumnak hogy mikor jött elő nem tudom, nővéremnek 40 körül, de en meg csak 31 vagyok 🙈
A fogorvos ezt meg nem vetette fel, de rakerdezek, mert 4 het alatt 3x voltam vissza egy fogam miatt, ami mindig fajt a gyulladas miatt…. Es az inyem is mindig gyulladt arrafele (is) egy ideje.
A meridol expert fogkrem sokat segitett, azelott kb naponta verzett az inyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!