Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet rossz egy fog úgy, hogy...

Lehet rossz egy fog úgy, hogy csak nagyon ritkán fáj és kívülről nincs semmi szuvasságra utaló jel?

Figyelt kérdés
Néha (évente 2,max 3 alkalommal) fáj jobb oldalt felül néhány fogam. Általában nem egyszerre, hanem külön - külön, legtöbbször rágásra fájnak. Utoljára szeptemberben volt rá példa, akkor az egyik fogamba belehasított amikor megnyomtam vagy ugrottam, utóbbinál elég élesen. Ez a fog egyébként fognyaktömött, mint ahogy sok másik fogam is,de folyamatosan járok dokihoz ellenőrzésre, illetve ahogy kiesik az egyik tömés, rögtön megyek is tömetni. Higiénia rendben van szerintem. Bölcsességfogaknak se híre, se hamva. Érdemes lenne csináltatni egy röntgent? Mivel ritkán fáj. Azt is hozzáteszem, hogy a jobb fülemmel már 3x volt gondom, egyszer decemberben, előtte szeptemberben, azelőtt meg 2021 szeptemberében. Illetve a múlt héten találtam egy mozgatható hosszúkás csomót az arcom jobb felében(előtte való hétvégén fájt nagyon a fülem, de akkor nem szúrt bele, mint az előtte lévő 2 alkalommal, hanem fájt nagyon a fülkagyló és a fül körüli koponyacsont, nagyon. Orvos megnézte a dobhártyám, azt mondta piros, de nem annyival pirosabb, mint a bal, ami panaszmentes. Előre is köszönöm a segítséget!

#fog #Fogájdalom #Belehasít
2023. jan. 11. 12:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt egy röntgen gyorsan eldöntené. De akkortájt kéne menned a fogihoz, amikor panaszod van.
2023. febr. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!