Nagyon ritkan feljon a torkambol pici mandulako.Hogy lehetne azt megoldani,hogy soha ne jojjon fel ilyen.Napi 3x mosok fogat alaposan kb 5percig mosom,minden etkezes utan fogselymezek,nyelvemet is alaposan letisztitom.Valami otlet?
Biztos vagy benne, hogy mandulakő?
Amúgy azon a szájhigiénia nem sokat segít (ettől függetlenül tartsd meg ezt a jó szokást). A mandulaköveket látod is a legtöbb esetben, és ki tudod nyomkodni. Nekem is vannak, mondjuk nekem kb. napi szinten, hol kisebb hol nagyobb, több vagy kevesebb. Akkor is megnyomkodom a manduláimat, ha nem látok semmit, mert van, hogy mélyebben van. Úgyhogy szerintem ez az évi 3 nem olyan vészes. Megoldás rá csak a mandulaműtét, de az meg olyan ugye, hogyha egy szövet is visszamarad, akkor visszanő, és akkor megvan rá az esély, hogy újra kövesedni fog. Szájvizeket ajánlják amúgy, az legalább fertőtleníti.
Lyuk(ak) sincs(enek) a manduláidon? Egy se?
Amúgy azt hiszem tudom mire gondolsz, rémlik valami, hogy egyszer nekem is jött fel a torkomból valami ilyen kis golyó, aminek brutálisan sz@r íze volt. De az nem mandulakő. Mindenesetre egy fül-orr-gégész biztosan megtudja mondani, hogy mandulakő-e vagy nem.
Amúgy mitől fontos neked ennyire? Mármint hogy ugye te már átestél a ló túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!