Nem lesz baj ha néha kihagyok egy-egy este/ reggeli fogmosást?
Mostanában van, hogy kihagytam egy-két reggeli fogmosást. De most kihagyom az estit is. Nem vagyok otthon. Ettől lesz baj?
Régebben/ gyerekként nem úgy foglalkoztam a fogmosással. De ezzel sokan vannak szerintem rajtam kívül. Nem rég tudatosult bennem, hogy egy idióta vagyok/voltam. Így hát most rendbe teszem a fogorvosnál azt amit elbasztam. (Nem is kicsit és nem is vagyok rá büszke, szégyellem magam + emelett gyengék a fogaim, meg a gyenge immunrendszerem is rátehet egy lapáttal erre) És rendszeresen mosok fogat (nem úgy mint azelőtt). Tanultam a hibámból. És be is látom ezt.
Ezért érdekelne, hogy az hogy kihagyom most az esti fogmosást attól lesz valami bajom?
18/L
Ha néha kihagyod, attól nem lesz nagy baj DE...
Az a baj, hogy könnyen precedenst teremtesz, így a jövőben egyre könnyebben fogod kihagyni.
Szerintem ökölszabály lehet, hogy hacsak megoldható ne hagyd ki:
1. Ottalvós buli van a barátnődnél és elfelejtettél fogkefét hozni, nekik sincs bontatlan, hazajutni már nem tudsz érte: nem nagy baj, ha kihagyod
2. Reggel késve keltél és pont azon a 3 percen múlna, hogy elérd a vonatod/buszt: nem nagy baj, ha kihagyod.
3. Este már fáradt vagy/nincs kedved hozzá: ne hagyd ki
Fogmosas,FOGSELYEM!,nyelvtisztitó, alkoholmentes szajviz.
Ez a legtobb amit tehetsz illetve odafigyelsz arra, hogy rendszeresen eljarj szuresekre illetve fogkoleszedesre. Emellett nem art kavezas utan kiobliteni langyosvizzel a szadat es a nassolasokat is erdemes elkerulni. Ne hagyd ki a fogmosasokat es tenyleg vedd komolyan. Ez olyan mint aki mindennap sminkeli magat es le is mossa. A fogmosas legyen ugyanigy napi 2x magatol ertetendo dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!