Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Január 11 kaptam időpontot a...

Január 11 kaptam időpontot a fogorvoshoz addig hogy húzzam ki milyen gyógyszer hat?

Figyelt kérdés
Le van törve az egy örlőfogamból egy darab és szuvas is nem elviselhetetlenül, de tompán folyamatosan fáj. Gyógyszerek flector xilox algopiryn algoflex nem hatnak mintha be se vettem volna. Doki addig nem lát el mert nem sürgősségi eset mert nincs begyulladva meg feldagadva sincs. Mert felhívtam hogy nem mehetnék-e hamarabb rendelési időben de ő csak időpontra lát el mindenkit. Nem tudom ilyen létezik-e nem voltam még nála amióta itt lakom de ő a körzeti fogorvosom. Éjszaka el tudok aludni de felébredek rá hogy fáj. Hol jobban fáj hol kevésbé de tompán mindig érzem. Van hogy átsugárzik a fájdalom másik fogra. Valakinek valami tipp?
2023. jan. 2. 15:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha az évi egyszeri állapotfelmérésen nem csinálnak röntgent, az egy szar hely, ne járj oda. Látod, hogy most is mi lett az eredménye. Inkább fizess egy 10-est érte, de legyen röntgen is.
2023. febr. 15. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!