Belement a popcorn a lyukas fogamba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy lyukas fogam, ami nem olyan nagyon nagy lyuk inkább csak egy hosszú repedés.
Belement a popcornnak az "éle". És egyszerűen sehogy semmivel nem tudom kipiszkálni, semmi nem fér oda.
Valahogy ki lehetne piszkálni, vagy ilyenkor mire számítsak, begyulladhat?
Enyhén fáj folyamatosan.
2022. dec. 27. 00:00
1/5 anonim válasza:
Az lyuk, amibe étel bele tud ragadni, már rég nem pici. El kéne menned betömetni, amíg még menthető a fog.
2/5 anonim válasza:
Rágógumival szoktam ilyeneket kiszedni a fogaim közül, lehet a lyukból is kiszedi.
3/5 A kérdező kommentje:
Első: a popcornnak az a sárga része nagyon vékony, és pont élivel állt bele és beleragadt mert nem elég nagy ott a lyuk. A fogpiszkálóval nem férek be.
Egyébként tervben van hogy betömöm
2022. dec. 27. 13:30
4/5 anonim válasza:
Inkább ne te tömd be, menj fogorvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt lyuk,még a legkisebbe is betud ragadni a maradék.Volt olyan fogam,amin fogorvos nem látta a lyukat,mondtam neki hogy kicsi feketeség,belenyúlt és volt benne kajamaradék(elég alaposan mossok fogat,lyukasat nem nagyon lehet tisztitani sajnos a lyuknál...)azt mondta nagyon kicsi,de betömte.Azóta sincs vele gond.Tömesd be mindenképp,mert a lyuk tovább mélyül idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!