Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Popcorn héjdarab fúródott a...

Popcorn héjdarab fúródott a fogam és az ínyem közé. Nem tudom kiszedni, mert olyan mélyen van. Mit tegyek? Kilökődik? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

sok fogmosás

igyál és öblögess

egyél valami kaját azon az oldalon

1-2 nap és kiesik, de tudom, h kellemetlen, és ezzel elég ciki fogorvoshoz menni

esetleg megkérsz valakit, h fogpiszkálóval szedje ki neked

2013. jún. 27. 18:39
 2/8 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy csak a fájdalmat érzem, hiába eszek hiába mosom, csak a nyelvemmel érzem nagyon picit, ráadásul a belső fogszabályzó méginkább megnehezíti a hozzáférést. :(
2013. jún. 27. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen 1-2 nap után kijjebb jött az ínyemből aztán nagy nehezen kipiszkáltam de ha a fogszabályzód is nehezíti a helyzetet, akkor nem ciki a fogorvoshoz menni!
2013. jún. 27. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:

hát kedden úgyis van időpontom, majd megemlítem.

csak rossz, mert ott fáj, a másik oldalon meg hiányzik egy fogam, ami tejfog volt, és ki lett húzva, és kedden kapok alsót, hogy ki legyen töltve a hely.

szóval most egyik oldalon sem kellemes enni.

szegény én. :D

2013. jún. 27. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:

fogpiszkáló?

fogselyem?:)

2013. jún. 27. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:

a fogselyem nemjó, mert az ínyem alatt nem tudom használni.

a fogpiszkálóval nem akarok benyúlni az ínyem alá :/

2013. jún. 27. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy szakszerű megoldás, a fogorvos. Nekem is volt már hasonló esetem, és a fogorvos oldotta meg.
2013. jún. 28. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a nyelved hegyével érzed, akkor azt valami hegyes dologgal ki is lehet szedni. Az a lényeg, hogy a fog felé kell piszkálni pl. valami nagyobb tűnek a felső részével és ha sikerül beakadnia, akkor szépen kijön. Fogpiszkáló annyira nem jó szerintem, mert fából van, eltöredezik és nem fér be oda rendesen a vége.
2013. júl. 2. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!