Mikor lehet popcornt enni bölcsességfog húzás után?
Figyelt kérdés
Hétfőn húztak ki a bal also bolcsessegfofam és most péntek van. Már eszek normálisan, a vérdugó eltűnt, de mikor ehetek újra pattogatott kukoricát? (Ma délután megyek moziba)2019. szept. 27. 13:34
1/5 anonim válasza:
Elvileg, ha begyógyult a sebed. Addig rágd a másik oldalon. A helyedben még nem rágnék rajta pont popcornt, mert felsértheti a húzás helyét. Van a közepe a kukoricának, ami kemény. Inkább várj vele, vagy mint írtam, edd óvatosan a másik felén, de ne egy egész vödörrel.:)
2/5 anonim válasza:
Öszintén szólva lehet moziba menni és filmet nézni popcorn-evés nélkül is.
3/5 anonim válasza:
Most már tuti.
Te szerencsés vagy, engem nem enged apám fogorvoshoz,meg semmilyen orvoshoz... Nekem is fáj. 23 éves leszek...
4/5 anonim válasza:
Óvatosan tudsz enni a másik oldalon, de tényleg nem muszáj popcornt enni.
3-as: 23 évesen nem az apád mondja meg mikor melyik orvoshoz, vagy egyáltalán hova mész. Ha bajban vagy, dolgozz és költözz el mihamarabb. És ha ez se jön be, akkor rendőrség!
5/5 anonim válasza:
3 as tól kérdezném. Mi az, hogy apád nem enged orvoshoz, pedig fáj. 23 évesen nagykorú vagy. De ha kiskorú lennél még inkább az ő felelőssége, gondoskodjon rólad. Szóval ha elmagyaráznád mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!