Ez az arcomon meg fog látszódni?
Bocsánat, ha borzalmasan buta kérdés:D Nemrég belekezdtem a fogszabályzó projektbe, mivel fel vannak torlódva a fogaim felül. Január 4.-én megyek vissza, és akkor valami fogtágító dolgot tesznek fel.. Tudom, a fogorvostól kellett volna megkérdezni, viszont olvasgattam mindenfélét, hogy ezek a felső állkapcsot teszik nagyobbá, szélesebbé, hogy elférjenek a fogak.. Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg ilyet tennének fel esetleg, akkor az arcom is láthatóan szélesebb lesz majd?:D Nagyon remélem, hogy nem.
A válaszokat előre is köszönöm
Jol mondja az elso.
Ha kapsz tagito keszuleket, akkor az latszodhat, de az is csak kicsit
1-es! Akkor mindig rossz embert kérdezel, mert a fogtechnikus nem fogorvos, végképp nem fogszabályozó szakorvos, az erről való tudása meg szépen szólva is rendkívül minimális. Ez nem degradálás, pont olyan, mintha egy CT kielemzéséhez nem a radiológust kérdeznéd, hanem az asszisztenst.
Mivel a fogszabályozás sok esetben természetesen az állcsontokat is alakítja (hiszen sok esetben az anomália eleve csontozati eredetű és a fogak sorba rendezése önmagában nem oldja meg a problémát), így IGEN, vannak esetek, amikor ez meglátszik, elsősorban az illető profilján. Elmondás alapján valszeg ez nálad egyáltalán nem lesz látványos, ha fog is egyáltalán változni, de tény, hogy ennyi alapján ez nem mondható meg biztosan, erről a szakorvost kéne kérdezned.
Csukott szajjal nem.
Aki fiatalon csinaltatja, az mindig valtozik az arcon is.
Szoval ennyit errol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!