Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnap kihuzták az egyik...

Tegnap kihuzták az egyik fogam ,azóta már másnap van és még mindig vérzik ?Normális ez?

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

Milyen fájdalomcsillapítót használsz? Piszkáltad a sebet?

2022. dec. 13. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy bucira hajtogatott gézdarabot, vagy zsepit a sebhez és szorítsd a sebhez, ezt elméletileg közvetlen a húzás után is csinálni kellett. Ha nem múlik el akkor pedig menj vissza, lehet még egyszer ki fogják tisztítani a sebet.
2022. dec. 13. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a szorítsdot úgy értem hogy harapj össze és szorítsd, ne kézzel!
2022. dec. 13. 08:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Már tegnap összeszóritottam gézt a számban ,többször is 40 percen keresztül egyet , nem nagyon értek ehhez de félek hogy valami baj van ,de az is lehet hogy én reagálom túl.
2022. dec. 13. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nagy a lyuk (nagy fog volt nagy gyökérrel) akkor előfordul. Mennyire erős a vérzés? Rendesen vérzel vagy csak érzed a szádban a vérízt?

Nekem mikor egy nagy, görbe bölcsességfogat húztak ki, másnap is éreztem a vérízt, de folyni azért nem folyt a vér úgy igazán.

Ha erősebben vérzel, akkor lehet, hogy kijött a vérdugó. Ha erősebb a vérzés vagy nem csillapodik, akkor érdemes lenne visszamenni a fogorvoshoz.

2022. dec. 13. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Feltettem 2 fontos kérdést. Tényleg nehogy válaszolj rájuk...
2022. dec. 13. 09:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem piszkáltam a sebet és nem vettem be semmilyen fájdalom csillapított.

Nem folyik mostmar annyira vér mint tegnap , de azért folyamatosan érzem a vért a számban

2022. dec. 13. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Általában ez van 2-3 napig.
2022. dec. 13. 09:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2022. dec. 13. 13:32
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Amíg nem fekete a székleted (emésztett vér) addig nincs probléma.
2022. dec. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!