Testtartás javító hátpánt használatakor normális ha érzem egy idő után hogy fárad a hátam és másnap is kicsit?
A napi 2 óra használat tökéletes.
És normális ha érzed, főleg az elején
mindig összezavarnak a válaszok ha gyakorikérdésekre írok...most akkor egyáltalán ér valamit vagy hasznos ez a cucc?
aludni gondolom akkor nem ajánlott
Passzív módon segít - valamelyes stimulálja az izmaidat, különben nem éreznél fáradtságot -, de alapvetően ettől nem változik meg a tartásod, csak kaptál hozzá egy mankót.
A rövidlátásod se változik meg, ha kapsz szemüveget :) Az a lézeres szemműtéttől változna meg. De kapsz a látáshoz segítségét; nem fogsz szédülni és nem fáj a fejed, és óvja valamelyest a szemedet a további romlástól. Kicsit béna a hasonlat, de talán érthető.
Az igazi változást a sport hozná meg. Hátizomerősítés. Akármivel: lehet az torna, gyógytorna, úszás, jóga,..
Alváshoz én nem használnám.
de nem fáj vagy hasonlók
csak tudom hogy picit furán állok ami nem zavar csak mondom kipróbálom kitudja mi változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!