Miért lyukad ki minden fogam? Mit tegyek hogy ne lyukadjanak ki?
Sziasztok, hát azért is vagyok nagyon elkeseredett mert nagyon fiatal vagyok(jövőre kezdem a középsulit), és egyszerűen nem tudom mit tegyek
Majdnem az összes fogam lyukas, jó azért nem de elég sok, ezek még kezdetlegesek szóval majd szólok anyumnak hogy kérjen időpontot fogászatra
A hátsó felső és alsó fogaim már voltak tömve, de ugyan úgy most kezdődik látszani mintha továbblyukadnának :(
Mosok fogat reggel meg este, a nővérem ugyan ennyiszer mos és neki mégsincs lyukas foga(tömve volt már neki)
Nagyon szomorú vagyok és nemtudom mit csináljak, nem akarom hogy mindig kilyukadjanak :(
Akik járnak/jártak hasonló cipőben azoktól kérdezném(mások is írhatnak), hogy nektek mi lett a megoldás?
Kérlek szépen válaszoljatok!
" Fogmosás elött és után 1 óráig semmi savasat nem ihatsz ehetsz "
Ez az kb, ami tarthatatlan szerintem.
Felkelsz reggel, káve + reggeli, után készülődés munkába/suliba. Ezt senki nem tudja tartani, hogy 1 órával előbb keljen fel ezért.
Üres gyomorral meg kevesen vágnak neki, pláne munkába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!